Skutečný svět

Skutečný svět

Anotace: Každý měl jednou za život pocit, že mu něco nemožného schází. Co když to něco ale může být nalezeno?!

Naděje světa kde stává se tělem,
srdce své poslouchej, za snem se vydej.
Svět hledej skutečný, nechoď jen kolem!
K osudu svému zas trochu se přidej.

Na straně opačné za tímto světem,
člověče, naději sebrat si nedej!
Reálný svět je kouzelný k dětem.
Ty, dospělý, podstatu lépe tu hledej!

Poznáš-li smysl svůj na tomto světě.
Pak dvě říše jednou jsou bez ticha kolem
a magie světů tvým putuje středem.

Slyším Tě, cítím Tě, poznat já chci Tě.
V nitru mém samota odchází zplihle.
Tebe já, bratříčku, poznávám rychle.
Autor Spes gregis, 12.08.2024
Přečteno 74x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí