Druhý Ikaros
Chtěl bych letět neznámo kam
klidně až k jižním mořím
však s cizího peří
křídla neslepím
neboť bych se zabil jak Ikaros
Tak letím raději nad stromy
a v rodném městě
naslouchám vrčení pily
když se kácí v našem lese
u cesty se vzpínají pyramidy klád
na nichž z nudy počítám letokruhy
S Každým dalším letokruhem
zestárnu o pár let
až stanu se starcem
co se opírá o hůl
vyřezanou z toho dřeva
Přečteno 63x
Tipy 13
Poslední tipující: Pacik, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Jiří I.Zahradník, IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)