Anotace: ping-pong s enigmanem: https://www.liter.cz/poezievproze-zivot-927667-cist a jako kulisa mi hraje toto https://www.youtube.com/watch?v=ZGWUdUHpFNs&t=284s
…u p r o s t ř e d pustiny
v planině možností
stín stínu nestíní / host hosty nehostí
a
stabilita hladí hladinu / svým rytmem tlumeným
pro z.a.p.o.m.n.ě.n.í ztrát / a n.á.l.e.z odstínů
co čekat od ženy…?
…co právě rozkvétá / má nejspíš hlad
a duří rytmem v příznačnosti
a prodlužuje se
i tuhne - jihne - v květu svém
tak cudně bezkvětá / na pohled první
a na pozadí tmy – kde prosvítá jen lem
prosta všech kostí
s nádechem exprese
se v druhém rozvine / a zaplesá svou nezměrností…
Světlo dopadlo na kámen v tu danou chvíli!
Ona se vytratila, aby dokončil, co započal
a aby spolu rozsvítili
spirální galaxie vzdálené – tak zlehka šlápli na pedál…
to jsi vyjádřil SKVOSTNĚ!! - děkuji :)*
umění - shrnout to do jedné VŠEŘÍKAJÍCÍ věty - jsem se ještě nenaučila :)
a poklona všem, kdo to umí!
11.10.2024 11:50:23 | šuměnka
mnoho lidí touží po rovnováze, ale málokdo tuší, že jejím smyslem je paradoxně... vychýlení...
10.10.2024 09:34:07 | enigman
Já připnu koment tady,
páč mi sem pasuje víc, než vejš někam
fakt před tím psaným smekám,
ale musím říct, že i když je možná rovnovážný
tak co je vážný
- vychýlilo
a tohle dílo
mi úplně zmátlo střelku:-)))
Vůbec nechci vědět, jak tohle děláš a jak se v tobě tohle rodí
mi stačí, že Šuměnka psavě plodí
a zatra, přijdu si sem znova...líbí se mi to moc:-)*
10.10.2024 15:06:08 | cappuccinogirl
víš - to je zásluha spíš jeho - v jednom e-mailu mi napsal:
"tohle mě nepřestane bavit...jak nabízet výhonky co rozkvétají fraktálně..."
a z toho to vychází a vchází - on má myšlenku, na kterou bezděky, aniž vím jak?? reaguje moje podvědomí
/ proto má první sbírka byla ryze v enigmanovské synergii /
jmenuje se Důvod existence -a enigman je MISTR a já - učedník (padawan)
a málokdo jí rozuměl :) /skoro nikdo :DD
tudíž díky, když se aspoň něco z toho potká i s někým dalším v rezonanci shody a podnětnosti k rozkvětu
10.10.2024 15:31:45 | šuměnka
Z tohohle mám hlavu v pejru... až se uvidíme, vysvětlíš mi, dobře:-))) Teď poslouchám tu hudbu cos poslala a díky...dám to celý, protože fakt, je mi fajn*
10.10.2024 15:46:02 | cappuccinogirl