Noc

Noc

Světlo z hlubin nořené
Pavoučí skála z klubka stvořené

Vidím svět zrakem skelným
Pro ten okamžik, přál bych si být neviditelným

Okovy mocné doby stále máme
U stolu rokujeme a doufáme, že vše urovnáme

Kamenná zahrada plná lidské naděje
Tři otázky štěstí doufám, že se na mě usměje

Podivuhodný přítel a jeho amulet
Králem doufám po jejím boku budu za pár let

To nejcennější přání je však na mě
Konec kletby věčných soch
Životy princů díky za ně.
Autor neptolius, 24.10.2024
Přečteno 20x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

doufáš správně :)

24.10.2024 14:35:41 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí