Upíři v růži
Růži
vytiskni mi do dlaní
to trnů krveprolití
v jemnosti našeho srdce
značí já a Ty
pro upíry ze země
věčnosti těl
V kapkách deště
stékající
v nás dvou
v duši
zakleté jediné
vesmírným bytím
pro já a Ty
utkvělé v čase který
nikde nekončí
Dva světy
v růži kveteme s trním
značící hvězdu naději
v polibcích našeho
volání lásky
Přiléhající trny
v lásce
bolí
V dešti
pod okapy
v našich tajemstvích hrůz
letíme domů
s křídly volnými
Osvobození od smrti
zní kapradím
naše
divoké
já
Nekonečno
stéká lesem
s deštěm
ve vlasech
všude vůkol
Jsme tu!
Upírské souznění
v
Tvých očích
studny hlubin,
mráz žehná tělo
mráz horečky vášně
prochází tělem
a letíme ke hvězdám
doslova
Přečteno 35x
Tipy 15
Poslední tipující: Sid, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, Rafinka, karolinakarol, enigman, mkinka, Anfádis
Komentáře (4)
Komentujících (4)