Nemysli
Anotace: Báseň z připravované fantasy knihy Stvoření pekla.
Když múzy mlčí a zbraně křičí,
Nemysli na čepel, co život ničí,
Nemysli na paži jež meč svůj třímá,
Nemysli na vojsko, kde odvaha dřímá,
Nemysli na ocel, co do masa tne,
Nemysli na bodce a kolik jich je,
Nemysli na štíty okolo strání,
Mysli jen na to, co všechno chrání.
Přečteno 24x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)