Anotace: ta pravda to probuzení,že né ,že to takto není
Sem tu
a prožívám vesmírný okamžik svého života
je to náhoda nebo fakt?
je to skutečnost či sen vzdálenýho robota?
sem tu pro život anebo naopak?
loutkové divadlo v modré kouli
kde položivý panáčci nechápou svou roli kterou hrají
každý den se herci mění
každý den už někdo není...