Hurikán

Hurikán

Anotace: jen do toho...

Na mém klidném živopoli
jsi nespoutaný hurikán.
Jak mám vědět s tebou v zádech
co dělat a kudy kam??

A přece v skrytu duše doufám,
že mě stáhneš na zcestí,
že v opojení utopím už
konečně své nešťěstí.

A až mi bude v krvi proudit
přelétavý opiát,
bude pozdě rozhodovat,
na které straně vlastně stát….
Autor Sana.sorrow, 28.07.2009
Přečteno 580x
Tipy 6
Poslední tipující: shakespeares, Duhová, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel