Anotace: zamyšlení... kdekdo ji už popsal ale málokdo zažil.... nirvána...slastný pocit a maximum, čeho lze dle Budhistů dosáhnout... Probuzení... A kdekdo již popsal ženu, ve slovech, obrazech.... ovšem nirvána, to je i čistota. Je to dar, kterým se pohrdá...
Žena se jen pousmála
šeptajíce
postel
ni rrr;-)
va
na
takže linka v kuchyni
máme jenom dvavet minut
vzpomněl jsem si na tchýni
13.10.2011 04:11:00 | Juan Francesco de Faro