Nic
Já chci málo i moc.
Vše a nic.
Nic bez hranic.
Nic co vedle tebe začíná, nic co samotou se nazývá.
Nic co vše zaplňuje, nic co vše obsahuje.
Nic co stále tu je.
Objímám tvé nic.
Objímám své nic.
Objímám nic bez hranic.
Jsem nic nic nic...................
Že chceš víc?