Svědomí
Směsice pocitů na konci měsíce
do konce nechráněného sexu
vrátit se z pobytu, překročit hranice
lakomce zlákat lekcí bez reflexů
nemoce nemohou ovládnout emoce
dálkové ovládání není spása
promoce neprominou šťávě z ovoce
že život bez strádání není krása
životem, pasoucím se u nás za plotem
živí se smečka moc hladových psů
šíp s hrotem vyhrotí hroznové víno těm
co musí přečkat zlou absenci snů
Komentáře (0)