Konec
Počkám si, až jednou nevyjde slunce
a pak se budu všem do očí smát
až barvy vyblednou, byť jen lehounce
poznám, že v barevném světě jsem rád
nikdy se nezvednou, začátku konce
ovládaného zlem začli se bát
chtěli jím proběhnout, svět náhle zhroucen
bezradné duše v něm zůstaly stát
naději zahlédnou, hned o ni rvou se
kdo není zavražděn, snaží se vstát
pročpak si nesednou? pokouší hnout se
že je to jen zlý sen, zkouší si lhát
v závěru bloudit tmou, obalen v mouce
prosit o další den, nesčetněkrát
šance se rozplynou, bolestí zkroucen
svou vinou pokřiven, musím se vzdát
bránit se nevinou před přísným soudcem
nechce mě pustit ven, svobodu dát
všichni tu zahynou, šťastnou cestu všem
než budu popraven, budu se smát
Komentáře (0)