Anotace: ....
Zase vyjde slunéčko,
tý brďo,
kohout zakokrhá
Nový den se probouzí....
ty brďo, ještě, že tak:-)
10.03.2012 08:30:42 | kočkopes
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?