Dva světy
Anotace: O dvou světech, možná o nás všech...
Sbírka:
S láskou
Dva různé světy
tančící v rytmu hvězd
Dvě holé věty
Kdo jsem a kým jsme dnes
Bez plachet plujem'
unáší nás proud
Já, to je pojem
ztrouchnivělá loď
Světy se mění
v čase, v toku dní
z podstaty jedním
zůstáváme sví
Přečteno 616x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, zaba.zuzla
Komentáře (3)
Komentujících (3)