Písmeno K
Kýčovité kopie kopií konzumního klystýru kývají kebulí, kecají kemry, klopí krovky.
Kreténi kritizují kapitalisty, když kapitál kreténům kyne.
Kam kouknu, krvácí komouši konfety, které kalifornské krávy klidně koušou a kálejí, kam komunista kálel, kradou, komu komunista kradl.
Každý král koná kravál, kukadla koukají, koruny se kutálejí v kruhu.
Kunšofti kastrují kypré kurvy.
KONFRONTACE, KATAKLYZMA, KATASTROFA, KATARZE... koloběh.
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (2)
Komentujících (2)