Noční rozjímání
Pozdní letní večer
hvězdy svítící
v křesle na terase
víno píjící
já.
Já a myšlenky mé
koně divoké
nedají se spoutat
v noci hluboké.
Nespoutá je ticho
luny zářný svit
s tím svobodným stádem
nádherné je žít.
Přečteno 655x
Tipy 1
Poslední tipující: kara11
Komentáře (3)
Komentujících (3)