Pluji
Anotace: Nikdy nevíme kam doplujeme
Houpu se lodi života,
pluji někdy nevím kam.
Stojím u svého kormidla,
jen hvězda osudu můj cíl zná.
Je mým světlem naděje,
vede mě černou tmou.
až má loď k cíli dospěje,
ta hvězda bude mou.
Teď však do dáli hledím,
hledám kudy cesta vede,
pluji za rudým svítáním,
tam kde končí nebe.
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, básněnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)