Anotace: ,,,
Tolik snů, co s tebou
Na to zapomínám
Vrátit zpátky
Osudy z pohádek hrdinů….
Beznaděj
Srdce, co zkameněla
Odvracíš tvář
Brouzdáš v příčinách
Morálních posluhů….
Tak vejdi
V temnoty zítřků
Jež spirálou času pochodují
Násáklé krví pohanských barbarů…
Tvá víra ve zkázu
Světa, jehož ideu hledáš
Rozuzlení přichází
Probouzíš
Byl to sen….
Špatný sen !