Výpadek
Mám výpadky logiky
kampak se ztrácí
v oblacích..
jiná přízemní, ne, díky
jak kostka hrací
se obrací
dle libovůle náhod
jak osa viklá
gravitace
chytřejší vsadí na hod
když okem mžikla
- dobrá práce
výpadek mám teď zrovna
běžné logiky
osvojené
ta jiná, nevýslovná
- pro kouzelníky
zkrat překlene
Přečteno 559x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)