ROZUM
Anotace: Možná ho ještě nemám, je to jen báseň
Můj kormidelník v moři,
v moři dění i vzpomínek.
Emoce se zápalem moří,
já posílám mu vřelý vděk.
Vždyť on vždy k cíli dorazil,
někdy vrak jindy krásná loď.
Míle a míle urazil,
létal vzduchem jak vzducholoď.
A kormidluje se zápalem
hodným hrdého kapitána.
Klidné moře zvládá hravě,
bouře k poznání je brána.
I věk se na něm podepsal,
však on bojovník,
nevzdává se.
Vždy vztyčí vlajku v celé kráse.
Přečteno 558x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Psavec, zaba.zuzla
Komentáře (3)
Komentujících (3)