DALŠÍ
DALŠÍ
Další.
Příběh se uzavírá.
Další.
Ztrácí zájem.
Jsme jiní.
Přesto, jsme si podobní?
Nutíš se.
Trápíš.
Další?
Nelituj.
Není čeho.
Není koho.
A ten další
Už není.
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Mazlík, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)