A my jsme spolu chtěli děti?
A my jsme spolu chtěli děti!?
Matka- blázen a otec- psychopat?
Jak by to dopadlo,
co by měli?
Než jeden druhého
a bolest a strach.
Kluk by byl rváč
a holka kurva byla,
alkohol a drogy se jim taky nevyhly.
Vždyť víme oba,
že někdy vážně
vymýšlíme nesmysly.
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Demotivovná Dezorientace
Komentáře (1)
Komentujících (1)