Uvolnění jádra z věznícího kruhu Illu
Anotace: Do ticha se noříc zas, hledat krásu krás.
čisté energii všechna voda zpívá
láskou je nakloněna
pravdou je zocelena
spravedlnost veškerým se prolívá
nakloněný v pravo ohněm hýbne
rozpoznávájícím krás
vyřknul sebe tak že vzrostl klas
hladovějící duše ducha včas se shýbne
v levo okem hledí ve svém letu
neznalým je tíhu
rozechvělým k jihu
podal ruku rozkveltému květu
živoucím kamenem uzdravení vracející
nevnímaje z ruchu ruch
pak stal se v zemi duch
je světlo světem prozařující
pak vůlí život převzal ze zrození
nicneříkající sprvadedlivým poděkoval
vždyť žít ho pláčem v žití evokoval
nemocnému pravda i láska uzdravení
Komentáře (0)