Anotace: ... komentáře, prosím...
Já bych nic Neškrtal, je to pěkně tajemné i pěkně napsané.Jo a ještě něco, já mám ale kliku, že věřím ve Stvořitele, Ježíše a tak v tom mám tak nějak jasno:-)
07.05.2012 17:17:02 | Jeněcovevzduchukrásného
Taky věřím ve Stvořitele, jen trochu jiného ;)Děkuji :)
09.05.2012 22:17:59 | Matsuyama Tatsuko-chan
Chápu a podle mého stačí a nebo se o to alespoň snažit, dodržovat desatero.To by ostatně mělo platit pro všechny lidské bytosti na Zemi:-)
10.05.2012 12:52:40 | Jeněcovevzduchukrásného
mě se to líbí, je to zajímavě pojaté, pravdivé a docela výstižné, takže..
24.04.2012 16:04:25 | Anjesis