Anotace: z února 2004
Sbírka: Křídla
Ztracená
Jak střela vzduchem metená
jak ve větru střecha plátěná
jak v sadě růže stolistá
v sobě ztracená, dočista
jak v dešti lístek okvětní
jak zakutálený dvacetník
jak hlína řekou splavená
bez sebe, bez srdce, bez jména
*******
Pořád se mi líbí Tvoje básničky.
01.05.2012 12:06:32 | Psavec
Těšil jsem se,až sem přidáš nějaké další dílko.Dočkal jsem se.Líbí se mi.Nejvíce poslední řádek.(bez sebe, bez srdce, bez jména)
29.04.2012 17:56:36 | Romeo3769
děkuji :))
29.04.2012 18:02:02 | Radhuza
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?