Odraz
Anotace: *takhle to máme všichni v jednu chvíli*
Cítíš jen prázdnotu,
nemáš žádnou svobodu,
potřebuješ lásku a útěchu,
kdo by ale stál o takovou obludu?
Život je tvé prokletí,
ať už to končí,
sníš o smrti,
tvé myšlenky…
Ale bez odvahy není síly,
stačí jen dva tři řezy…
Nesnáším tě, tvé plané naděje,
Nikdy nebude líp ...
tvůj odraz v zrcadle...
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)