Anotace: .....
Nechci sázet řepu
Do kamennýho džbánku
Nemám inspiraci
Dnes, je mi na kahánku…
Řepa se nesází, nýdrž sije
Jak proso v sourať
Prolínám nesnází
Hanebná zkáza
Do hlavy mě bije…
A ucho u toho džbánu
Drží !!
Tisíckrát jsem pro pivo šel s oním
Kol kostelních věží…
A neutrhlo se !!
Ba, já jsem pořád svěží
I když dnes,
Dnes je mi bídně
Dívám se na azur až k nebesům
Vzpomínám
Na všechny psy, co jsem kdy měl
Kykyna, Žeryk, Puňťa, Bohouš, Tarzan, Alan,Sany a teď Jessi…
Prošli mým životem
A ty Bože, kde jsi ??
Je mi zle
Dnes nebudu sázet řepu…