Noc mrtvých motýlů
Anotace: Každý si občas naivně a příliš lehce létá.
Noc mrtvých motýlů
Motýlku, kam letíš?
"Tam, co měsíc splétá noční pavučinu."
A co když tam zabloudíš?
"Zvířený prach zvěstí tu smutnou novinu."
Pověz mi, motýlku, kde je ta pavučina.
"Tam co vlají ve vánku, motýlí těla potlučená."
Přečteno 541x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)