requiem za pošetilost
Anotace: člověk vždy čeká víc
nemohu usnout
ticho mě kolébá ve své náruči
a já jsem veselá
jen tak, jak ty mi poručíš
nemohu usnout
a měsíc zpívá requiem
o tom, že všichni jednou zhřešíme
o tom, že všichni zabijem
nemohu usnout
tvůj dech mě mučí a zároveň láká
tak tohle všichni obdivují|
tohle má být láska?
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Sarah, Annie the wolf, Fofit, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)