Poblouznění
Anotace: Neskutečná skutečnost
Nečekaně za mnou přišla...
Rozmlouvala jsem s ní,
každé slovo zapadalo,
dávalo smysl.
Vlny vibrací,
nekonečných inspirací
rozechvívaly mou mysl.
Milovala jsem se s ní.
Nacházela samu sebe
v jejích očích.
Ztrácela jsem se
pod dotyky jejích prstů.
Tak hebkých...
Ztrácela jsem se a nacházela
a opět ztrácela.
Při šustění prostěradel,
závěsů
a vůni měsíčního světla.
Probuzení, tvrdá rána.
Rozdvojila jsem se ve snu.
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)