Anotace: Hledání cesty
stohy knih četl
námět-
vnitřní hygiena
myslel
že chápe všemu
myslet –
hovno vědět
pak to přišlo
klinická smrt?
ne
jen otevřel oči
náruč
pouta povolila
vykročil na cestu
cíl-
být jako On
cíl-
nikdy nenajde
Směr však ano