Anotace: ,,,,,
Dějiny kráčí pořád dokola
Drží se zajetých kolejí
Ten, kdo byl včera i dnes
Je dohola…
A ostatní…
Jsou kýče !
Bráníme se pocitu marnosti
Zmaru a soucitu
S věčností, jíž nedočkáme se !
Otevřeme si lahvinku lihoviny
Čímž najevo dáme
Že otázka posledního soudu
Je nám ukradená….
Maje svůj svět
A nedáme rušit ničím se
Ani ranou z děla !
Vypálenou panem dělmistrem ?
Či střelmistrem ?
A …. Špelec letí na tý kouli
Mám obavy , až dopadne, co nastane….
Po nás potopa !!