Život
Anotace: Každý se snaží vysvětlit, jak funguje život. Nikdo ale přeci neví, co je opravdu dobré a co je zlé...
Asi neumím životem jít,
umím se životem řítit.
Pravidla ukazují striktní tvář,
já ale nechci být lístečkem na řece.
Smutek a štěstí nejsou protiklady,
smutek a štěstí mohou jít ruku v ruce.
Záleží na tom, kdy zvedneš oči,
co se ti zobrazí ve studánce osudu.
Není lepší promýšlet,
není lepší nemyslet a jednat.
Stačí žít...
Komentáře (0)