Anotace: ,,,,,
Jsem zapšklej dědek
Už ani jíst mi nechutná
Všechno se vytrácí
A všechno je kedlubna
Alkohol, taky mi
Nic neříká
Nehraju Bobra, ba, ani piškvorka….
S holkama nekamaradím
Už spoustu let
Nad kukaččím hnízdem,…
To byl tenkrát Přelet !!
Jahody z Polska
A tatarský biftek
Poslední možnost
Jak bych to vzdal a vytek,….
Svobodně vytek,…