Bez inspirace
Anotace: báseň o tom, že nemám co napsat
Říkáte ať píšu,
ale já nemám čím.
Podáváte mi tužky,
a na stole leží štos papírů.
Hlavu mám prázdnou
jak vypitý půllitr.
A mé srdce přetéká.
Po podané tužce sápou se prsty.
Prsty strachu, radosti,
smutku, lásky, přátelství.
Tolik rukou chce psát,
až se nedohodnou, a tak
papír dál zůstává prázdný
Komentáře (1)
Komentujících (1)