Konec léta
Rozhraní iluze a skutečnosti,
lásky a výlučnosti.
Pár kapek naděje světa,
po kterých nezbude věta.
Vážně, nic se neděje,
jen je konec léta
a všichni ztrácíme naděje
v to, že člověk létá.
Pradávné tajemné znalosti,
vášně a věčné starosti
rozpustí se v prach,
bude to poslední krach.
Hádanky, střípky, nicota.
I nebe zničí ta prázdnota.
Vážně, nic se neděje,
jen je konec léta
a všichni ztrácíme naděje
v to, že člověk létá.
Přečteno 699x
Tipy 3
Poslední tipující: TeruKurosaki
Komentáře (1)
Komentujících (1)