Anotace: ......
Stojím na okraji lesa sám
Do dáli hledím
V ruce svírám hůl
Podpěrnou hůl….
A do krajiny smutně hledím
V očích sůl…
Jsem smuten , zmaten
Pohledem
Do tý vagíny společnosti
Jež přírodou kdysi byla
Dnes mlhavě připomíná
A ptáci ještě krouží na pozdrav
Jdu domů
Už za pár let,….