Anotace: Moje tvorba je obvykle osobní, a tady je pár řádků vyloženě pravdivých. Tahle básnička patří k těm, které jsou povedenější než jiné.
Jsem drsným melancholikem,
jsem matkou bez citu,
jsem abstinentem alkoholikem,
jsem hrubá v soucitu.
Jsem spokojená v bolesti,
jsem rozesmátá v žalu,
a libuji si v neštěstí,
jsem osamělá v davu.
Jsem klaunů a šašků smutnou kněžnou,
jsem hluchou hudebnicí,
jsem neobvyklou dívkou běžnou,
bezmocnou kouzelnicí.
Jsem krutá, sama trpící,
že láska nevyjde ze mě,
jak pramen krve prýštící,
z hlubokých útrob Země.