Kdy už to konečně skončí?
Kdy už to konečně skončí
a začátkově začne?
Kvočně úskočné se podobám
ač mi zoban narostl jinak.
Mám na hlavě přízrak.
Při při přejde z hlavy do hlavy
zakousne se do potravy
a já střízlivá a jízlivá se jím nechám vést.
Jsem čestný občan četných měst.
Černý z kouře komínů
co ve stínu vypadá lépe
pak padá na slepé dětské kočárky
nebo do járky mezi ňadry.
Jsou v autobuse madly a vnadly ze sádry
sládly
Oči mátly.
Ruce hmátly!
Přečteno 516x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Radhuza
Komentáře (2)
Komentujících (2)