Kdo řekl, že nejsi hezká?!
Anotace: Filozofická báseň jak stehno! :D
Zlatíčko,
kdo ti sakra řekl, že nejsi hezká?
Neznám nikoho lepšího než jsi ty.
Tobě i Brad Pitt v poho zatleská.
Zlatíčko, pověz,
tak kterej hnusák ti to řek‘?
Zmlátím ho do kuličky
že už nevydá ani skřek.
Tak neboj a řekni, kdo se opovážil?
Kterej bezcharakterní kolohnát
se přestane smát, až jeho veselej čurák
dostane kuchyňským nožem šach mat?!
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (1)
Komentujících (1)