Anotace: ..kolem nás,v nás
chtěl jsem se otočit na druhou stranu
a ona nikde
tak hněvem planu
zmizelo dole nahoře také
i mé oblíbené vlevo lahev saké
ještě snad v naději
říkám si hlavo
zdalipak zmizelo úřední pravo
co budu dělat nejsou směry
vznáším se mlhou nedůvěry
a kolem letí
zmatená těla
též by se ze zvyku
směrovat chtěla
jenom že ono
není kam
a tak tím zmatkem pronikám
jenom svou myšlenku
vyslance v temnotu
vysílám do nikam
zjistit
jde o co tu ?
kdo sebral smysl
zcizil nám řád
já rovně chodíval
zatáčel rád
někdy jsem překážky
do cesty životní
snožmo či s rozběhem
zdolával
v prvotní
touze se vznést
letět si nad zemí
a z hloubky pod sebou
mít v zádech mrazení
a teď se ani neotáčím
proč bych měl
když v mléčném hustu sotva stačím
…….zapsat…….
než bych vše zapomněl
zmizely směry smysl žití
z emocí vzdouvám vlnobití
prolomím hráze
chaos padne
a pak se vydám ..je to snadné
opřen o sukovité dřevo
lesem
v mé oblíbené vlevo
že ty ses trošku zaplantal?:)) v tom lese...:-))
04.07.2012 19:54:09 | střelkyně1