Bílé kecy
Anotace: Nesnáším ty, kteří pro kus informace o mně sondují po půlce republiky!!!
Rozpité kusy slov
Vyrvaných z krku
Červená svítí na silnici
Když řítí se po chodníku.
Bílá jsi, bílá
A hledáš – li nenajdeš
A na koho se díváš
A pískáš si
Když jízlivý ksicht
Zas vyplodí
Kecy, kecy, kecy.
Komentáře (1)
Komentujících (1)