Anotace: .....
Od doby, co jsem
Pomohl přivézt života
Na tento Svět
Stále častěji myslím
Na Smrt A přitom….
Život je Květ !!
V myšlenkách pohřbívám
Sebe i blízké
Oni se radují
Já trnu v obavách !
Co bude po mě ?
Co po nich ?
Co bude se statkem ?
A co malej Tonik ??
Kdo zoře sourať
Kdo zapálí svíci
Na Dušičky
Mému nevlastnímu strýci ??
Pak hodím výhybku,
Otočím stránku
Vždyť Život není,
Jenom na kahánku
Radovat se člověk
Taky někdy musí
Třeba když venku,
Štebetají husy
Pak vstanu a jdu něco dělat….