Spřízněné duše
Anotace: potká člověk kolikrát?
Kouzlo spřízněné duše
Té smrtonosné kuše
Co nepřestává střílet
Jak bolestné Tě míjet
Kouzlo toho Když je dobře člověku
To snad znají lidé už od pravěku
Vím to stejně jak víš ty?
Cítím to stejně jako ty?
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Toda
Komentáře (1)
Komentujících (1)