Zřím
sám nově počatý dech
dechem lásky učinil života
prožitky zakoušel poznání
bdělostí kroků cestou z nevědomí
do úplného konce časů
k počátku vědomě dýchá
tak vychází den co den
to Slunce i Měsíc na obloze
tak rotuje dál každá zem
pro životní dech v úloze
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská
Komentáře (4)
Komentujících (3)