Vážně nechápu
ulepeným prstem
načmáraná vyznání
na výkladních skříních
v tramvaji
a na smetišti
Jsou všude jako moli
kterým se zlíbilo
usadit se mi v kabátě
a chroupat vlákna
mých vztahů
Všude se válí něco z toho
co mohlo být a nebylo
bylo a nemuselo
nemělo a nechtělo
Oknem se míhá
zpustošená krajina
Nevim kam jedu
ani kam dojedu
Není cesty tam ni zpátky
A oni maj ještě čas na psaníčka
Kde to sme?