Kapající kohoutek
Anotace: když takhle jednou nemůžete usnout... (2007)
Kape nám kohoutek
a mně nedává to spát.
Kap, kap, kap.
Jako by mi odměřoval
kolik života mi zbývá.
Kap, kap, kap.
Směje se mi
drze monotónně zpívá.
Kap, kap, kap.
Každá kapka - jedna sekunda
a já jsem s ní stále starší.
Kap, kap, kap.
I když usnu tak stejně
kapání mě ze sna straší.
Kap, kap, kap.
Však bojím se dne
kdy kapání ustane.
Kap, kap, kap.
Co když s tím koncem
i mé srdce bít přestane?
Kap
už nikdy více
kap
a zhasla svíce...
Komentáře (0)