Anotace: ...
Prázdná v pojmu
jsi přítomná
uprostřed shonu
Milost
Časově
provází mě
poblíž v skrytu
Věčnost
Děním lásky
je skutečný krásy prostor,
který jakoby nabízen
mi je za příbytek
Zpět
v prázdnotu upadá
intencí vstoupit a rozhlédnout se