Bublina Dimenzií
Anotace: Když je člověk sám slyší v tichu jenom tichounké tikání
Sbírka:
Sny na Provázku
Slunce zapálilo noc
jako kov v horké peci
V cigaretové páře
kouřících stromů
Měsíc - zkažený pomeranč
stydlivě se mi koupe
Tik-Tak
Namočí se i oblaka v krvi
když árie skládají si cvrčci
Tik-Tak
Tik-Tak
Tik-Tak
Pronikavě zní mi v uchu
hlas co nemá tváře
Čas plyne chlapče
No poslouchej si árie!
Přečteno 419x
Tipy 8
Poslední tipující: srozumeni, Sarah, poeta, hanele m., CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)