Anotace: ..
nevím co mě čeká
mým očím však dává sladkou jistotu
že zítra ještě vyjde slunce
že slunečnice vykvetou
u nás u plotu...
nevím třeba už to neuvidím
protože spravedlnost nejvyšší
máchne kosou...
ale moje duše bude do poslední chvíle doufat
že se zas zítra
mé bosé nohy
zabrouzdají raní rosou...
****************************
ST!
04.09.2012 08:46:56 | Noc17